luni, 15 aprilie 2013

Ce ghiduşii mai face Mihnea?




Avem vesti grozave: terapia lui Mihnea da roade! Coordonatorul spune ca este un baiat extrem de deschis si asimileaza foarte bine informatiile. Vor creste numarul de ore de terapie zilnica. Noi ne bucuram, singura rugaminte a noastra catre voi, prietenii lui Mihnea, este sa ne ajutati sa strangem si mai multe formulare sau sponsorizari.

Cum il puteti ajuta pe Mihnea:

1. Completati Formular 230 – pentru salariati. Se doneaza 2% din impozitul pe venit datorat statului. Se poate descarca de aici:www.recrutare-turism.ro/contact, sub numarul de telefon. Il puteti depune personal la administratia financiara sau venim noi sa il luam.
2. Completati Formular 200 – pentru cei care au si alte venituri pe langa salarii, si care oricum de...pun acest formular. Se poate descarca de aici: www.recrutare-turism.ro/contact, sub numarul de telefon. Il puteti depune personal la administratia financiara sau venim noi sa il luam.
3. Contract de sponzorizare - pentru firmele care vor sa doneze 20% din impozitul pe profit. Se completeaza contractul cu asociatia Help Malin (www.helpautism.ro) care reprezinta cazul nostru. Sunati-ma si va dau detalii. Contabilul firmei va sti cum sa marcheze contabil aceasta donatie.
4. Donatii libere: in contul: RO44BACX0000000843775074, deschis la Unicredit Tiriac, sucursala Dristor, pe numele Mihnea Dan Chiriac.

Fondurile vor fi folosite pentru plata terapiei ABA (terapeuti + coordonator program) + alte tratamente si proceduri recomandate.

Pare complicat, dar este simplu si cu un efect imens! Sunati-ma pentru orice nevoie de clarificare: 0722604755. Oana


Prietenii lui Mihnea